PROZORI

Prozori su izuzetno važan element kada govorimo o energetskoj efikasnosti svakog objekta. Njihova osnovna funkcija je da propuštaju dnevnu svetlost i omogućavaju provetravanje, ali i da omoguće korisniku prostora vizuelnu komunikaciju sa spoljnim svetom.

KONTAKT

Prozori su izuzetno važan element kada govorimo o energetskoj efikasnosti svakog objekta. Njihova osnovna funkcija je da propuštaju dnevnu svetlost i omogućavaju provetravanje, ali i da omoguće korisniku prostora vizuelnu komunikaciju sa spoljnim svetom. Na svakom objektu, najdinamičnija, a po nekim istraživanjima i najslabija tačka kad je toplota u pitanju su upravo prozori. Prozori koje ugrađuje naša firma su visoko energetski efikasni, koji poboljšavaju toplotnu izolaciju za preko 35%. To se postiže korišćenjem najkvalitetnijih profila i niskoemisionih stakala.

ALU I PVC PROFILI

Firma Alu-Metal pri izradi prozora koristi visoko kvalitetne profile Grckog proizvodjaca ELVIAL, kao i profile Nemackog proizvodjaca PROFINE KBE.

Prednosti

Aluminijumski prozori su idealni za veće konstrukcije, jer je aluminijum izrazito lagan materijal, tako da su aluminijumski prozori stabilni za veće staklene površine. Otuda su ALU prozori veoma popularni za poslovne zgrade, što zbog modernog izgleda, što zbog te stabilnosti, jer su te konstrukcije uglavnom većih dimenzija od standardnih. Ne deformišu se, niti korodiraju, tako da je sa ALU prozorima dugotrajnost zagarantovana.

Kakve ALU i PVC profile koristimo za prozore?

Firma Alu-Metal pri izradi prozora koristi visoko kvalitetne profile grčkog proizvodjaca ELVIAL, kao i PVC profile nemačkog proizvođača PROFINE KBE. Ovi ALU profili sa termo prekidom garantuju dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Aluminijumski prozori napravljeni od ovakvih ALU profila mogu se prilagoditi svim zahtevima klijenta u vezi konačnog izgleda, što ih čini idealnim izborom za stambeni i poslovni prostor.

ALU I PVC PROFILI

BOJE

Širok spektar boja

Boje

ALU prozori se mogu naći u bukvalno svakoj boji. Široka paleta boja Vam omogućava uklapanje aluminijumskih prozora u svaki dizajn. Aluminijumski prozori fine obrade ulepšavaju izgled fasade i vrlo lepo se uklapaju sa okolinom. Bez obzira da li se radi o novim građevinama ili staroj gradnji, sa ALU prozorima ne možete da pogrešite.

DIZAJN

Vrhunski dizajn

Dizajn

Danas, upravo zahvaljujući modernim materijalima, imamo neverovatne mogućnosti na raspolaganju kada su u pitanju prozori i vrata. Oni više ne služe kao puka zaštita od uljeza i vremenskih neprilika već, zajedno sa drugim arhitektonskim elementima, učestvuju u estetici i oblikovanju arhitektonske celine.

KVALITET

Kvalitet bez premca

KVALITET

Aluminijumska i PVC stolarija su postale nezamenljive kod savremenih poslovnih objekata, zbog jedne od najočiglednijih prednosti u odnosu na klasične drvene,a to je odrzavanje. Prednosti savremenih materijala su brojne, od trajnosti, otpornosti na vlagu, pa do neuporedivo bolje izolacije od spoljne buke.

Preuzmite katalog proizvoda u PDF