ALU-METAL koristi PROFINE, KBE PVC profile i ELVIAL aluminijumske profile. Ovi profili vrhunskog kvaliteta garantuju sigurnost i kvalitet. Naša firma nudi izradu i ugradnju PVC i ALU prozora, vrata, roletni, komarnika, gelendera, ograda, kapija i garažnih vrata, izvođenje svih vrsta bravarskih radova kao i ugradnju građevinske limarije.

PROZORI

Prozori su izuzetno važan element kada govorimo o energetskoj efikasnosti svakog objekta. Njihova osnovna funkcija je da propuštaju dnevnu svetlost i omogućavaju provetravanje, ali i da omoguće korisniku prostora vizuelnu komunikaciju sa spoljnim svetom.

OPŠIRNIJE

SEGMENT & ROLO VRATA

Rolo garažna vrata su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući..

OPŠIRNIJE

VRATA

Vaša nova kućna vrata treba da budu posebna. Ona treba da budu usklađena sa stilom Vase kuće, da budu reprezentativna i da govore o Vašem dobrom ukusu.Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije.

OPŠIRNIJE

KOMARNICI

Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata sprečićete da insekti ulaze u stan ili kuću. Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata.

OPŠIRNIJE

ROLETNE

Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata čiji je cilj da vaš dom učine prijatnijim. Roletne će vam obezbediti privatnost i zaštititi vašu PVC stolariju od vremenskih nepogoda (kiše, vetra, snega…) i samim tim produžiti joj vek trajanja.

OPŠIRNIJE