VRATA

Vaša nova kućna vrata treba da budu posebna. Ona treba da budu usklađena sa stilom Vase kuće, da budu reprezentativna i da govore o Vašem dobrom ukusu.Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije.

KONTAKT

Vaša nova kućna vrata treba da budu posebna. Ona treba da budu usklađena sa stilom Vase kuće, da budu reprezentativna i da govore o Vašem dobrom ukusu.Vaša vrata treba da odgovaraju i visokim bezbednosnim zahtevima i da štede energiju visokim koeficijentom toplotne izolacije. Zato što aluminijumska vrata u mnogim aspektima nadmašuju plastična i drvena vrata. Aluminijumska vrata godinama izgledaju kao nova, a pored toga Vam nude i velike mogućnosti izbora u pogledu tehničke opreme i dizajna.

GARANCIJA

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova.

Vrata baš po Vašoj želji

Alu-Metal Vam nudi brojne mogućnosti da dobijete upravo onakva vrata koja najviše odgovaraju Vašem domu. Zato za sve motive za kućna vrata postoji izbor opcionih ostakljenja i boja. Takođe postoje opcije za bočne delove i/ili svetlarnike.

Bezbednost

Ulaganjem u ulazna vrata podižete bezbednost svog doma, a sve druge prednosti su dodatne i olakšavaju ili ulepšavaju vaš život u određenom prostoru. Upravo zbog svega navedenog, vaš najbolji izbor predstavljaju ALU ulazna vrata.

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Od nas cete dobiti besplatne konsultacije i merenje, nakon čega dobijate ponudu koja uključuje cenu i predviđeno vreme za montažu. Ako se odlučite za aluminijumske prozore, brza i sigurna ugradnja je ono što od nas možete da očekujete. Dajemo garanciju na sve profile koje ugrađujemo.

Razlozi za odabir ALU stolarije

Dugi vek trajanja.
Alu stolarija je dostupna u raznim bojama.
Alu stolarija je otporna na sve vremenske uslove.
Alu stolarija je laka za odrzavanje.
ALU stolarija nije podložna deformaciji niti korodiranju.

Preuzmite katalog proizvoda u PDF