ROLETNE

Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata čiji je cilj da vaš dom učine prijatnijim. Roletne će vam obezbediti privatnost i zaštititi vašu PVC stolariju od vremenskih nepogoda (kiše, vetra, snega…) i samim tim produžiti joj vek trajanja.

KONTAKT

Roletne su dodatna oprema za vaše prozore i vrata čiji je cilj da vaš dom učine prijatnijim. Roletne će vam obezbediti privatnost i zaštititi vašu PVC stolariju od vremenskih nepogoda (kiše, vetra, snega…) i samim tim produžiti joj vek trajanja. Ugradnjom roletni i vaša fasada će izgledati lepše i modernije. Aluminijumske ploče, rebra, lamele ili zastori punjeni su poliuretanom koji će dodatno zaštititi vaš dom od toplote i hladnoće. Odabirom spoljnih roletni možete uštedeti toplotnu energiju i do 30%, a osim toga, roletne su i odlični zvučni izolatori.

KVALITET

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova.

Prednosti

Zaštita od atmosferskih (ne)prilika – kiše, vetra, grada,

Toplotna izolacija – zaštita od sunčevih zraka i prekomerne toplote. Sa druge strane, u toku zime, roletne sprečavaju odliv toplote kroz prozorska okna koja se kreće i do 40%,

Zvučna izolacija – spuštene roletne u velikoj meri sprečavaju prolaz buke iz spoljašnje sredine,

Regulisanje svetlosti – od pomenutih sunčevih zraka ili ulične rasvete.

Zaštitna funkcija -zajedno sa prozorima, roletne doprinose sprečavanju provala i nasilnog ulaska u objekat ili prostoriju. Takođe, roletne rade u korist intime i zaštite od neželjenih pogleda,

Estetika – prostora ili objekta kome pripadaju jedna je od bitnih funkcija kojoj se poklanja posebna pažnja.

Preuzmite katalog proizvoda u PDF