Imajući u vidu izazove našeg podneblja i poznavajući kulturne vrednosti,firma Alu-Metal veruje da dobra kombinacija ideja, kreativnosti i timskog rada može dovesti do realizacije svih zahteva naših klijenata.
ALU-METAL koristi PROFINE, KBE PVC profile i ELVIAL aluminijumske profile. Ovi profili vrhunskog kvaliteta garantuju sigurnost i kvalitet. Naša firma nudi izradu i ugradnju PVC i ALU prozora, vrata, roletni, komarnika, gelendera, ograda, kapija i garažnih vrata, izvođenje svih vrsta bravarskih radova kao i ugradnju građevinske limarije.

STANDARDI

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova..

KVALITET 100%
POUZDANOST 100%
GARANCIJA 100%
DUGOTRAJNOST 100%

PROCES STVARANJA

Proces stvaranja se odvija u tri faze : planiranje i projektovanje u saradnji sa klijentom, gde se dolazi do najboljeg resenja, izrada i na kraju montaža gotovog proizvoda.

PROJEKTOVANJE

Uz konsultacije sa nama dobićete savete i predloge kako bi napravili najbolji izbor stolarije.

IZRADA

Vrednim radom trudimo se da klijentima obezbedimo ono najbolje što postoji na tržištu i zato koristimo najkvalitetnije profile na tržistu.

MONTAŽA

Na kraju procesa sledi montaža. Prevoz i montaža je nasa briga tako da na kraju dana vi imate nove prelepe prozore i vrata na vašem domu.