KOMARNICI

Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata sprečićete da insekti ulaze u stan ili kuću. Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata.

KONTAKT

Insekti u stanu ili kući mogu biti veoma naporni – dosadno zujanje, bolni ubodi, sklanjanje hrane… Posebno može biti stresno onima koji se boje insekata ili su alergični na njihov ubod. Komarnici su pravo rešenje koje vas može osloboditi ovih nevolja. Ugradnjom komarnika za prozore i komarnika za balkonska vrata sprečićete da insekti ulaze u stan ili kuću. Prednost komarnika je i u tome što oni omogućavaju normalno cirkulisanje vazduha, pa više neće biti problema sa provetravanjem prostorija u periodu kada ima najviše insekata. Takođe, mreža komarnika je takva da ne zatvara pogled i ne sprečava da svetlost ulazi u prostoriju..

ROLO I PLISSE KOMARNICI

Pri izradi koristimo isključivo najkvalitetnije elemente koji obezbeđuju dugotrajnu i efikasnu zaštitu od insekata. Mreža za komarce je izrađena od kvalitetnih fiberglas vlakana koja su otporna na temperature u intervalu od -35°C do +80° kao i na UV sunčeve zrake.

Rolo komarnici omogućavaju podizanje i spuštanje mreže komarnika po potrebi. Mreža se namotava u aluminijumskom kućištu, vođena kroz aluminijumske vodilice sa četkicama, a namotava se pomoću integrisane opruge. Jednostavan i pouzdan sistem zabravljivanja osigurava mrežu u spuštenom položaju. Vrlo je jednostavan i praktičan za korišćenje. Preporučujemo i ugradnju usporivača mrežice koji sprečava udarac kada se mreža urola do kraja.

Plise komarnici su najkomforniji sistem komarnika. Sastoje se od plisse (harmonika) mrežice i rama koji je od aluminijuma. Karakteriše ih izuzetno lako i jednostavno korišćenje, ne zauzimanju prostor prilikom otvaranja, a glavna prednost je to što nemaju oprugu i nemaju težnju da se zatvore ili otvore i moguće je njihovo zaustavljanje u bilo kom položaju. Izuzetno bezbedan sistem za decu. Za razliku od ostalih sistema komarnika mogu pokriti velike površine u komadu. LUX plise komarnici imaju dodatnu aluminijumsku infrastrukturu.

Preuzmite katalog proizvoda u PDF