SEGMENT I ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući.

KONTAKT

Moderan izgled

Rolo garažna vrata su praktično rešenje za vašu garažu ili ostavu. Bez obzira da li garažu koristite za automobil ili kao dodatni prostor za skladištenje, postavljanje garažnih vrata je dobro resenje za sigurnost vaše imovine, a uz to daju elegantan i moderan izgled vašoj kući. Garažna vrata pružaju vrhunsku kombinaciju izolacije i sigrunosti, a jednostavna su za upotrebu. Mogu se otvarati daljinskim upravljačem ili tasterom, a u slučaju nestanka električne energije moguće ih je otvoriti kurblom. Osim što su laka za rukovanje, otvaranje rolo garažnih vrata je lako i tiho.

GARANCIJA

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova.

Prednosti

Svakako, ovakav način zatvaranja prostorija ima niz prednosti, počev od visokog stepena, kako zvučne, tako i toplotne izolacije, preko velikog izbora ne samo dizajna, već i boja, pa do odabira kombinacije otvaranja, uzevši u obzir da se garažna vrata mogu otvarati, to jest zatvarati putem daljinskog upravljača, elektro motora, a postoji i mogućnost ručnog otvaranja. Sasvim jasno, ovo je tek manji deo njihovih prednosti.

Jednostavnost

Uz to, njihova montaža je izuzetno jednostavna i ni u kom slučaju nije potreban veliki prostor za montažu, pa samim tim ostaje maksimalno iskorišćen unutrašnji prostor, bez obzira da li je u pitanju garaža ili lokal. Ne treba zaboraviti ni vrlo važan podatak, da rolo garažna vrata mogu biti izrađena po meri, što daje kupcima još veću slobodu izbora.

Zahvaljujući standardima kvaliteta koji svi profili iz ponude ispunjavaju, garantujemo Vam dugotrajnost, dobru izolaciju, odličan odnos cene i kvaliteta, sigurnu ugradnju i pouzdanost u izvođenju radova. Od nas cete dobiti besplatne konsultacije i merenje, nakon čega dobijate ponudu koja uključuje cenu i predviđeno vreme za montažu. Ako se odlučite za aluminijumske prozore, brza i sigurna ugradnja je ono što od nas možete da očekujete. Dajemo garanciju na sve profile koje ugrađujemo.

Preuzmite katalog proizvoda u PDF